SLIM (ME) wandplank van Stilst

» Naar de shop

Wat het label Stilst beoogt met haar nieuwe collectie, waaronder deze wandplank SLIM, kan niet mooier worden samengevat dan in de quote van architect Tadao Ando: “A living space should be a sanctuary. It has to be a place where you can reflect on your life. When one arrives home, there’s a tranquil feeling.”

Uitgekookte plank voor keuken of badkamer

Naast bijdragen aan een gevoel van serene rust in jouw huis, is de SLIM plank ook nog eens heel uitgekookt. De afmetingen zijn bewust zo gekozen dat je hem precies in de voegen (kruispunt van 2 tegels) van de meest gangbare tegels kunt bevestigen. Perfecte uitlijning in je keuken of badkamer dus voor kruiden, olie, kookboek, zeep, make-up of tandenborstels.

Plank SLIM by Stilst - Reinier de Jong

SLIM slank

SLIM misstaat natuurlijk ook niet op andere plekken in je huis. Wij vinden de de referentie van de naam SLIM aan het Engels slank ook mooi gevonden. Stilst koos voor de minimalistische slanke vormgeving voor een serene look.

De essenhouten ronde houders maken het af. Zij bezitten gleuven waar je de stalen wandplank, die je in 40 cm of 45 kunt kiezen, al naar gelang de grootte van je tegels of andere praktische zaken, zo in kan schuiven. De houders zijn uitgerust met ingedraaide bout en er wordt een plug bij geleverd. Ophangen is dus een piece of cake.

Legplank SLIM te koop bij Gimmii

De Gimmii shop is zeer content met deze toegankelijke wandplank SLIM voor de juiste look & feel in je kuiken, badkamer of rest van je interieur. Kies uit breedte 40 cm of 45 cm (inclusief houders 43 of 48 cm). De diepte van de plank is 12 cm en de hoogte 3 mm. Prijs €39.

Legplank SLIM by Stilst kitchen bathroom
Shelf SLIM by Stilst minimalisme
Plankje SLIM by Stilst minimalist

Ook leuk om te lezen