5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Wandtapijten die goed voelen

» Naar de shop

Femke van Gemert is haar hele leven gek geweest op textiel, stoffen, kleuren en het creëren van sfeer. ¨Mijn doel is niet het verbeteren van bestaande stoffen, ik wil iets creëren dat nog niet bestaat en dan met respect voor wat er al is.¨ Haar manier van het combineren van materialen in een groter frame,  in de vorm van wandtapijten of -bekleding, zorgt voor een nieuw verhaal en sfeer in een ruimte.

Wandtapijten met oog voor sfeer, kleur en geluid

Loop je tegen een akoestisch probleem aan in je huis of je kantoor. Ook daar geven de wandtapijten van Femke een antwoord op. Doneer je eigen overgebleven textielresten en er wordt iets unieks ontworpen. Geluidsabsorptie, kleur, sfeer, esthetiek met daarin een imperfectie en zelfs een soort aftakeling en recycling zijn onderdeel van haar werk. Werk dat altijd bijzonder, persoonlijk en duurzaam is.

Om Femke´s ontwerpen te zien, op te snuiven en te voelen kun je altijd contact met haar opnemen. Haar werk zal bijvoorbeeld ook van 6 t/m 8 juni 2013 op Design District in Zaandam tentoon staan.

Wandtapijt Calcification van Femke van GemertTentoonstelling Geelvinck wandtapijt van Femke van GemertTextielwerk van Femke van Gemert

 

Ook leuk om te lezen