5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Warenhuis Selfridges toont Dutch Design

» Naar de shop

Selfridges, het beste warenhuis ter wereld in Londen, exposeert Dutch Design in EveryDayDutch. EveryDayDutch (deels expositie en deels een tijdelijke winkel) presenteert concepten en producten van Nederlandse ontwerpers, die bedoeld zijn voor gebruik in het dagelijks leven.

Deze hybride tentoonstelling is vanaf 24 februari te bezichtigen op de begane grond van Selfridges in Londen (UK). Kijken en kopen dus!

Nederlands talent
Dankzij een exclusieve samenwerking tussen Design Cooperation Brainport, Yksi Design en de Nederlandse Ambassade brengt EveryDayDutch een maand lang de toekomst van Dutch Design onder de aandacht in een tentoonstelling van het werk van vijf pas afgestudeerde ontwerpers van Design Academy Eindhoven en van een groot aantal producten van meer gevestigde ontwerpers en merken.

De vijf net afgestudeerde designers zijn:

Roel de Boer met Mouse Mates

Tim Enthoven met Binnenskamers, Eveline Visser met Bird City

Dirk van der Kooij met Endless

Florike Martens met Bicycle Stove, een simpele maar allesomvattende oplossing voor de perfecte picknick.

Naam en faam
Ook werk van tientallen gevestigde en internationaal befaamde designers zoals Jo Meesters, Aldo Bakker, Atelier NL en Piet Hein Eek zijn te zien in EveryDayDutch. In totaal worden er in EveryDayDutch honderden producten tentoongesteld, variërend van unica tot in massa geproduceerde verzamelobjecten en gelimiteerde uitgaven.

Wat: EveryDayDutch
Waar te zien : The Concept Store, begane grond – Selfridges, Londen, UK
Wanneer te zien: 24 februari – 27 maart 2011

Ook leuk om te lezen