Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Op zoek naar een bureautje dat niet te veel ruimte inneemt én gezien mag worden? Dan is de Deskbox  dé ideale werkplek voor jou! Deskbox is een mooie, strakke, zwevende ‘box’ van gelakt staal en houtfineer. Zodra je het element openklapt ontstaat er een werkblad waar je perfect met je laptopje of tablet aan kunt werken. Na het werken klap je het werkblad weer weg en berg je je spulletjes netjes op in de elegante ‘box’.

Praktische en elegante werkplek Deskbox

Deskbox is een ontwerp van het ontwerpduo Shay Alkalay en Yael Mer (samen heten ze ‘Raw Edges’ ) voor het Nederlandse merk Arco.

Werkplek Deskbox van Raw Edges voor Arco

Ervaring

Shay Alkalay heeft ervaring met het ontwerpen van mooie, praktische opbergers / werkplekken. Een zeer bekend ontwerp van Shay is de ‘Pivot’  én de Pivot Desk, ook voor het merk Arco. Over dit geweldige kastje schreef Elize al enige tijd geleden.

Interesse?

De afmetingen van de werkplek Deskbox zijn: 80 cm breed, 44 cm (ingeklapt) / 60 cm (uitgeklapt) diep, 13 cm hoog. Deskbox is verkrijgbaar vanaf €835,-.

Werkplek Deskbox van Raw Edges voor ArcoBureau Deskbox van Raw Edges voor ArcoElegant hangend tafeltje en kastje Deskbox van Raw Edges voor ArcoMinimalistische werkplek Deskbox van Raw Edges voor Arco

 

 

 

Ook leuk om te lezen