5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Molenmeubels Windworks

» Naar de shop

Onlangs schreven we al over het duurzame project Windworks van Merel Karhof. Een collectie gestoffeerde meubels, waarvan zowel het hout, de verf als het breien van de stoffen is vervaardigd met de onuitputtelijke en gratis energiebron: de wind.

Het project is een samenwerking in de Zaanse Schans tussen verfmolen ‘De Kat’, houtzaagmolen ‘Het Jonge Schaap’ en de Wind Knitting Factory. De gepresenteerde meubels en andere windgemaakte producten laten zien hoe samenwerkende windmolens een complete en holistische industrie kunnen vormen.

Expositie

Nu is het dan zover. De meubels zijn klaar….en prachtig geworden! Oordeel zelf. Het proces en het resultaat van de samenwerking tussen de drie molens zullen te zien zijn bij verfmolen ‘De Kat’ op de Zaanse Schans van 12 t/m 19 mei 2013.

Windworks stoel van Merel KarhofWindworks meubels van Merel KarhofWindworks meubels van Merel KarhofWindworks bank van Merel KarhofWindworks meubels van Merel KarhofWindworks stoelen van Merel KarhofWindworks kruk van Merel KarhofWindworks kruk van Merel KarhofWindworks meubels van Merel KarhofWindworks meubels van Merel KarhofWindworks meubels van Merel KarhofWindworks krukken van Merel Karhof

Ook leuk om te lezen