Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Stylische Wooden Wallet

» Naar de shop

Kere Stams is de man. Hij won namelijk de WoodChallenge Publieksprijs. Ook wij vinden zijn Wooden Wallet creatie cool en super handig.

Kere Stams
De 4e jaars leerling Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer van HMC (Hout- en Meubileringscollege), kwam op het idee voor zijn houten portemonnee, toen hij zelf een nieuw exemplaar nodig had. Hij wilde er één van leer en het liefst alleen voor pasjes en briefgeld. Iets duns, moois, hip en chic. Maar alles wat hij vond was te duur voor zijn studenten lifestyle. En ja, je bent niet voor niets zelf ontwerper.

Een hippe accessoire
Dus ging hij zelf aan de slag. Zijn eisen waren: stijlvol, sterk en bescherming voor pasjes, tegen krassen & breken. En een manier voor het in en uit checken met de OV-chipkaart bij metro, bus of tram. Zonder dat je je pasje uit je portemonnee moet halen, of hoeft te zoeken in je jas of broek.

Vakmanschap
Door precisie in de vervaardiging blijven de pasjes goed zitten. De pasjes klemmen namelijk een fractie in de breedte. Elk houdertje wordt met de beitel af gewerkt tot de pasjes makkelijk glijden maar er niet uit vallen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot deze Wooden Wallet in productie gaat.

Kere Stams volledig rechts.

Foto´s: Henk ten Bouhuis, Kere Stams

 

Ook leuk om te lezen