Rob Vernie van Studio Vernie bezit als geen ander de kracht om via één beeld een heel verhaal te vertellen. Mijn enthousiasme is dan ook niet te temmen nu hij heeft besloten zijn ontwerp Roodkapje als zeefdruk te laten printen. Inclusief mooie zwarte of naturel houten lijst is deze gesigneerde, gelimiteerde oplage vanaf vandaag te koop via Gimmii!

Zeefdruk Roodkapje

Maar eerst het verhaal achter zeefdruk Roodkapje: Het is een alternatieve utopische versie van roodkapje en de wolf. Hierin wordt er niemand opgegeten of in de put gegooid en iedereen leeft nog lang en gelukkig in harmonie samen. Het staat voor een andere positieve blik op dingen én over naastenliefde, tolerantie en vrede op aarde.

Zeefdruk Roodkapje - Studio Vernie - lijst hout naturelZeefdruk Roodkapje - Studio Vernie - detail

Goede wolf voor dochters

Zeefdruk Roodkapje gaat ook over Rob’s dochter, die (letterlijk) model heeft gestaan als roodkapje, en waarvoor hij hoopt dat ze later in plaats van een boze, een goede wolf tegen het lijf loopt.

Het oude verhaal van roodkapje van de gebroeders Grimm is uit medeleven voor de wolf wat aangepast : ‘So he walked for a short time by the side of Little Red Riding Hood, and then he said: “What a lovely young creature you are!” Little Red Riding Hood raised her eyes, and when she saw the sunbeams dancing here and there through his hair, and the gentle twinkle in his eyes, she answered: “You are not so bad yourself either.” And they lived happily ever after.’ … En dat allemaal in 1 plaatje!

Zeefdruk Roodkapje te koop bij Gimmii!

Wil je Roodkapje ook aan je muur? Dan kon dat via Gimmii de shop.

Naam van zeefdruk: Roodkapje (Little Red Ridinghood).
Materiaal: 2 kleuren zeefdruk op 300 grs Steinbach papier.
Formaat wissellijst: 30×40 cm, naturel of zwart houten lijst.
Oplage: gelimiteerde oplage van 66 prints, genummerd en gesigneerd.
Verkoopprijs: € 95,-    Gratis verzending binnen Nederland!

HELAAS is de hele serie Roodkapjes uitverkocht, maar we hebben nog veel meer moois in de gimmii shop.

Ook leuk om te lezen