Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Beestachtig mooie zeefdrukken van Studio Vernie

» Naar de shop

Helemaal te gek zijn deze twee illustraties van ontwerper Rob Vernie van Studio Vernie. Zeefdruk Uil & Muis en zeefdruk Foodchain hebben net het levenslicht gezien. Ze zijn een prachtig voorbeeld van het doel van zijn werk. Hierover zegt hij: “mijn streven bij elk project is om met een minimum aan vorm en kleur een verhaal in 1 beeld te vertellen“.

Geen 3D maar 2D

Vernie is niet altijd grafisch ontwerper geweest, maar begon zijn carrière als industrieel ontwerper en interieur designer. Uiteindelijk trok 2d hem toch meer dan 3 dimensies. En zo maakt hij sinds 8 jaar vooral illustraties die geïnspireerd zijn op de wereld om hem heen, en dan vooral de dierenwereld.

Als Rob het werk van iemand anders als inspiratiebron zou moeten noemen, is dat het oudere werk van Dick Bruna (Bruine Beertje omslagen, maar niet Nijntje) en dan met name om zijn eenvoud.

Zeefdruk Uil & Muis

De zeefdrukken Foodchain en Uil & Muis zijn € 55,- per stuk, inclusief lijst van blank hout of zwart hout. Als je ze allebei neemt, is de setprijs € 100. Afmeting inclusief lijst is 30 cm x 30 cm.

NB. Uil & Muis en de Foodchain zijn helaas uitverkocht.

Ook leuk om te lezen