5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Nieuw in lifestyle: Waiting for the sun

» Naar de shop

Dit jaar lijken mode, interieur en (eco)lifestyle dichter bij elkaar te komen dan ooit. Denk hierbij aan de houten WeWood horloges waar we eerder al over schreven.

Maar als je hout om je pols leuk vindt, dan vind je hout op je neus misschien wel nét zo leuk. Het Franse Waiting for the sun (W/Sun) heeft een serie zonnebrillen van hout of bamboo uitgebracht. Om te smullen wat mij betreft!

Parra
De houten brillencollectie heeft 8 modellen die op zich al bijzonder zijn. Verder zijn er nog twee limited editions gemaakt, namelijk de W/Sun Passport en de W/Sun Rockwell. Deze laatste zonnebril is ontworpen door de Nederlandse kunstenaar/illustrator Piet Parra. Maar er is meer dan de bril alleen.

Kunst
Waiting for the sun heeft geprobeerd een totaalconcept aan te bieden. Een goed ontwerp, trendy materiaalkeuze, een driehoekverpakking en als extraatje een sjaal. Deze sjaal is bedoeld als bescherming voor je zonnebril, maar is ook een bijzonder accessoire.

Gerenommeerde en aankomende kunstenaars zijn namelijk gevraagd een bijdrage te leveren voor deze sjaals. Hierdoor is een soort kunstcollectie ontstaan. Franse en kiwi ontwerpen zijn van de partij, maar ook onze Nederlandse Parra ontwierp één van de sjaals.

Verrassing
De houten zonnebrillen zijn te koop via the life-style company voor € 130. Het blijft een verrassing welke sjaal met welk ontwerp je toegestuurd krijgt. Misschien een idee voor vaderdag?

Ook leuk om te lezen