Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Draagbare open haard Icoya van Arkiane

» Naar de shop

De verwarming hoog zetten heeft toch net niet hetzelfde appeal als gezellig rond de open haard zitten. Dat wij bij Gimmii dol zijn op open haarden zal inmiddels wel duidelijk zijn. En ik dan vooral ook van draagbare pronkstukken.

Er is nu namelijk een heel aantal draagbare / makkelijk verplaatsbare open haarden met milieuvriendelijke ethanol op de markt die de traditionele varianten kunnen vervangen. Zij bieden dezelfde gezellige sfeer, maar kunnen in elk huis gebruikt worden, in elke kamer, en je kunt ze meenemen als je verhuist!

Al in november schreef Thomas over een verplaatsbare open haard die je zo naar de gewenste plek rolt. Net voor de kerst blogde hij over het mooie design van de Cupola. Ik kan het toch niet nalaten jullie ook nog op de Icoya van Arkiane te wijzen.

Deze stalen open haard van Arkiane kan aan de muur opgehangen worden, maar ook ingebouwd als je dat zou willen. Handig voor kleinere woningen. Voor een prijsopgave kun je contact opnemen met de makers van deze (en natuurlijk andere) open haarden. Wij zijn er nog niet over uit of we de Cupola of toch deze Icoya mooier vinden. Moeilijk kiezen!

Bron: Arkiane

Ook leuk om te lezen