Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Vrolijke en multifunctionele kapstokstoel

» Naar de shop

Eerder deze week lieten we je op Gimmii kennis maken met de zogenaamde prullenbaklamp. Een voorbeeld van multifunctionaliteit die een beetje was doorgeslagen en niet echt praktisch leek. De Reindee stoel lijkt daar enigszins op maar is veel meer een praktischer multifunctioneel design die er ook erg vrolijk uitziet!

Multifunctioneel
De Reindee stoel is een ontwerp van het Braziliaanse Baita Design Studio welke gevestigd is in Rio de Janeiro en wordt gerund door Helena Bueno en Heinz Müller. Naast dat je erop kunt zitten, kun je er ook je jas aan ophangen! Dat is een stuk praktischer dan wanneer je je jas of je colbertje elke keer weer over de leuning moet hangen met het gevaar dat hij op de grond valt en vuil wordt.

Voor de kids?
De Reindee stoelen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren en je kunt er hoeden, jassen, paraplu’s, tasjes etc aan ophangen. Hoewel ik het idee bijzonder geschikt zou vinden voor de zakelijke omgeving of andere publieke ruimtes, is het ontwerp daar wellicht iets te speels voor. Maar ik zou hem wel erg leuk vinden in de gang als alternatief voor de standaard kapstok of misschien op de kinderkamer.

Voor meer informatie kijk je op de website van Baita Design Studio.

Multifunctionele Reindee kapstokstoel uit Brazilië

Bron: Freshome

Ook leuk om te lezen