Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Zwaai maar met je handje

» Naar de shop

Tegelijkertijd met het bezoek de verlichting uitzwaaien. Het kan straks. Niko lanceert een schakelaar die je niet hoeft aan te raken om het licht aan of uit te doen, maar die je gewoon kan activeren door op korte afstand te wuiven. Binnen 50 cm afstand licht de rand rond de schakelaar op, door te wuiven binnen 10 cm afstand wordt de schakelaar geactiveerd.

Geïntegreerd in de muur
De Mysterious wuifbediening is strak en minimalistisch en verdwijnt volledig in de muur, achter het behang of de verf. Hierdoor worden deze doorgaans lelijke details aan de muur haast onzichtbaar of misschien zelfs wel een wannahave.

Eigenlijk passen de schakelaars zich als een kameleon aan de muur aan: je kan ze niet alleen overschilderen, maar ook inwerken, bijvoorbeeld in een keukenblad van hout of marmer.

Functioneel strak
Kom je straks thuis met een volle boodschappentas dan hoef je de schakelaar dus niet meer in te drukken. Je loopt er gewoon langs lopen om het licht aan en uit te doen. De rand van de schakelaars licht ook zachtjes op in het donker, naar de schakelaar zoeken is dus niet meer nodig.

De Mysterious wuifbediening zal vanaf januari 2011 op de markt beschikbaar zijn en iets meer dan € 100,- kosten. Wil je deze schakelaar in levenden lijve zien, Niko staat van 15 t/m 24 oktober op de Design Biënnale Interieur ’10, (Kortrijk Xpo, hal 5).

Ook leuk om te lezen