Lekker schrijven op de muur

» Naar de shop

Wie heeft het niet als kind gedaan, of zou het nog steeds graag willen… krassen, tekenen of schrijven op de muur!

IdeaPaint
Eerder schreven we al eens over magneetverf waardoor je van alles op je muur kunt plakken. Nu is IdeaPaint ons onder ogen gekomen. IdeaPaint, van de Amerikaanse designer met dezelfde naam als het product, is een verf dat elke gladde oppervlakte verandert in een plek om op te schrijven. Met een roller breng je slechts één laag aan en klaar ben je voor je creatieve uitspattingen. Schoonmaken kan blijkbaar gewoon droog.

Krassen, tekenen of schrijven
De toepassingen zijn natuurlijk overvloedig. Denk aan het kantoor, vergaderruimtes, werkruimtes van architecten, ontwerpers, kunstenaars en andere creatievelingen onder ons. Maar ook in het onderwijs zijn er vele toepassingen te bedenken. Thuis denk ik in eerste instantie vooral aan de kinderkamer. Een fantastische manier om hun creativiteit te stimuleren. Maar ook in de studeerkamer of keuken kunnen wanden waar ’to-do-lijstjes’ op gemaakt kunnen worden handig zijn.

IdeaPaint verf op muur om te schrijven

IdeaPaint is te verkrijgen in 8 kleuren, waaronder wit en lichte linten, maar ook grijs en oranje. Via de IdeaPaint website kun je een gratis sample aanvragen. Wel staat er dat de verf nog niet in Europa te verkrijgen is, maar dat ze daar druk mee bezig zijn.

IdeaPaint verf op muur voor to do lijst

Ook leuk om te lezen