Gigantisch tuinhuis: 1 meter breed!

» Naar de shop

Geïnspireerd door het verhaal van Henry David Thoreau’s ‘Walden. Or, Life in the woods‘, ontwierp de Duitse architect Nils Holger Moormann dit super dunne prefab tuinhuisje van slechts één meter breed! Deze buitenshuis leefruimte behoeft geen elektriciteit en werd geïnspireerd door Thoreau en zijn idee van een eenvoudig leven.

Leuke functionaliteiten
Het is werkelijk een lust voor het oog en vooral geinig al je ziet dat hij zo smal is. Oppassen natuurlijk als het waait, je wilt niet dat hij omvalt! Het heeft eigenlijk meer weg van een gevel, maar ondanks de dunheid heeft het toch een heel aantal leuke functionaliteiten. Weggestopt in compartimenten aan weerszijden vind je een kruiwagen, nestkastje, een hangende vuurkorf, ruimte voor voor de houtvoorraad, tuingereedschap, en bloempotten. Inbegrepen zijn ook nog eens een woon-en eetkamer in het midden met een uitschuifbare luifel voor wat schaduw. Een smalle trap leidt je naar het bovenste gedeelte met een tweepersoonsbed onder de sterrenhemel… Wat een fantastisch ontwerp!

Prefab tuinhuisje Walden van de Duitse architect Nils Holger MoormannPrefab tuinhuisje Walden van de Duitse architect Nils Holger MoormannPrefab tuinhuisje Walden van de Duitse architect Nils Holger MoormannPrefab tuinhuisje Walden van de Duitse architect Nils Holger MoormannPrefab tuinhuisje Walden van de Duitse architect Nils Holger MoormannPrefab tuinhuisje Walden van de Duitse architect Nils Holger Moormann

Bron: Dornob

Ook leuk om te lezen