24mm kast in lastig bruikbare hoek

» Naar de shop

Dat het 24mm systeem van Arend Groosman oneindig veel mogelijkheden biedt bewijst ook deze kast die hij op maat maakte voor een klant weer. Deze 24mm kast is gemaakt van staal en berken multiplex afgespoten met (rgb) rood, geel blauw, grijstinten en wit.

24 mm kast en hoge tafel van berken en staal

Het 24mm systeem van Groosman houdt in dat hij constructies maakt van 24 millimeter dik berken multiplex. Het biedt oneindig creatieve mogelijkheden op het gebied van het ontwerpen van meubilair. Zoals ook hier in de voor de klant zo moeilijk bruikbare hoek. In dit project is er ook 24mm staal gebruikt. Arend doet veel zelf met zijn eigen gemaakte machines, waarbij focus op weinig restmateriaal overhouden belangrijk is.

24mm-systeem-staal-hout-ArendGroosman-kast-interieur - gimmii

Ruimtelijke constructie; kast en hoge werktafel

De 24mm kast is een ruimtelijke constructie die functioneert als open en gesloten kast, hiernaast zit er een hoge werktafel in verwerkt die je staand of met barkruk kunt gebruiken. Ook is het vormgegeven in samenhang met de apart gevormde muur en verhoging, Het geeft functie aan een lastig bruikbare hoek in de woonkamer.

Sterk, demontabel en uit te breiden

De deurtje openen en sluiten zich door er tegenaan te duwen. Door het staal is het een extreem sterke kast die door middel van het systeem demontabel, uit te breiden en te veranderen is. Een prachtig voorbeeld van wat allemaal kan met het 24mm systeem. Kijk ook in de gimmii shop voor de producten die Arend Groosman maakt met dit systeem, zoals lampen, stoelen, barkrukken, tafels and more. Wil je ook iets op maat laten maken neem dan contact op met info@gimmii.nl.

24mm-kast-ArendGroosman - gimmiishop 24mm-kast-staal-hout-kleur-ArendGroosman - gimmii 24mm-open-kast-Arend-Groosman - gimmii 24mm-tafel-kast-ArendGroosman-gimmii 24mm-tafel-kast-kleur-Arend-Groosman - gimmiishop
24mm-kast-ArendGroosman - gimmii ArendGroosman-project-24mm-kast-hoge-tafel-bar - gimmii

Ook leuk om te lezen