Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Oskar Zieta, bekend van zijn te gekke PLOPP krukjes en CHIPPENSTEEL stoelen, zal in Milaan zijn nieuwe collectie 3+ presenteren. Zieta heeft dit keer gekozen voor minimalistische modulaire meubels van geperforeerd staal. Er zullen stoelen, tafels en kasten te zien zijn, maar hij wil ze niet categoriseren als eetkamerstoelen of kantoorstoelen, workshop of keukentafel. De bedoeling is dat je zelf functie geeft aan de elementen.

Functie
Denk bij de functie aan, maar limiteer je vooral niet tot, een keukensetting, werkruimte voor zowel binnen als buiten, kamerverdelers, opbergsystemen etc. Oskar benadrukt dat in bijvoorbeeld een werksituatie, meubels moeten kunnen meegroeien met de dynamische eisen die er tegenwoordig gesteld worden. De ene dag heb je vergadertafels nodig, de volgende dag meer voorraadfaciliteit. Zijn 3+ moet hier antwoord op geven.

3 plus collectie van Oskar ZietaMilaan
Leuk detail zijn de gaten die je laptop koel houden en die de mogelijkheid bieden je bedrading netjes weg te werken. 3+ zal te zien zijn in wit, grijs en zwart met platen in vier diktes. Poten zijn te krijgen in staal, maar ook in hout. Persoonlijk vind ik dat net even iets extra´s geven. Heel benieuwd welke creaties Zieta zelf zal maken tijdens de Salone Internazionale del Mobile in Milaan. Van 9 tot 14 april te bewonderen in het MOST museum, Olona.

3+ collectie van Oskar Zieta3 plus meubelcollectie van Oskar Zieta3+ Modulaire meubelcollectie van Oskar Zieta3+ Modulaire meubelcollectie van Oskar Zieta in MilaanNieuwe 3 plus meubelcollectie van Oskar Zieta in Milaan

Ook leuk om te lezen