Bank op maat van Sitfactory

» Naar de shop

Welke afmetingen moet onze hoekbank krijgen om de juiste symmetrie in de woonkamer te creëren? Past die grijze stof wel bij de lichte houten vloer en hoe kleurt het leder bij avondlicht?

Zomaar wat vragen die bij de aanschaf van een bankstel moeten worden beantwoord. Tijd is bovendien schaars, dus voor het bezoeken van heel veel winkels heb je eigenlijk geen tijd.

Adviseur aan huis
De Sitfactory designers komen vrijblijvend langs wanneer het jou uitkomt en samen met hen creëer je jouw eigen zitmeubel. Of het nu gaat om een hoekopstelling, longchair of loveseat.

500 stof- en leersoorten
Ontwerp, kleur en afmeting van je zitmeubel sluiten altijd perfect aan bij je interieur. Niet in de laatste plaats, omdat je keuze hebt uit maar liefst 500 stof- en leersoorten, talloze afstoffeermogelijkheden en duizenden maatvoeringen.

Pepijn: “We hebben heel wat woonmalls afgezocht naar een sofa met het juiste RVS onderstel. Helaas zonder resultaat, tot we kennis maakten met het Sitfactory concept. In nog geen 2 uur tijd hadden we onze droomsofa op het scherm en 6 weken later stond hij in de woonkamer. Het witte leer staat ook schitterend bij onze strakke donkere houten vloer.

Ambachtelijk
Sitfactory maakt bovendien gebruik van de laatste 3D technologieën en een unieke toolbox. Daarmee weet je meteen wat voor jou de beste zitverhouding is. Ambachtsmensen vervaardigen vervolgens jouw creatie, gewoon in Nederland.

Binnen 6 weken bezorgt Sitfactory je zitmeubel thuis, inclusief 14 dagen onvoorwaardelijke retourgarantie. Helder en zonder risico.

Britt: Ons jaren ’30 huis heeft van nature een klassieke en warme uitstraling. Dit wilde ik graag terug laten komen in deze bank. Ik heb gekozen voor traditioneel capitonwerk in een rijke stof. Door de grote afmetingen en extra diepe zit is de bank een echte eye-catcher.

Afpraak maken
Wil jij ook een zitmeubel op maat? Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak met een ontwerpadviseur van Sitfactory bij jou thuis. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 20:00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16:00.

Gemiddeld heeft de ontwerper ongeveer 1 tot 2 uur nodig om samen met jou te komen tot het uiteindelijke ontwerp.

[iframe http://core.gimmii.nl/affiliate/gimmiiuniek/interieur/meubels/sitfactory-ontwerpadvies/afspraaksitfactory.html 580 450]

Ook leuk om te lezen