5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Aan de rol met Studio Ditte!

» Naar de shop

Het voorjaar breekt aan, tijd voor een nieuw en fris behangetje! Dan is het goed om te weten dat er twee nieuwe behangontwerpen zijn, van het succesvolle Studio Ditte uit Breda. In navolging van het sloophout-, lintjes- en porseleinbehang, worden er twee geweldige ontwerpen aan toegevoegd.

Knopenbehang

Als eerste het ‘knopenbehang’! Uit allerlei vergeten dozen, blikjes en trommeltjes zijn knopen verzameld die hebben gediend als inspiratiebron voor dit geweldige behang. De knoopjes in pastelkleuren en in allerlei vormen en maten zijn geplaatst op een licht verweerde achtergrond en zorgen voor een geweldig effect in iedere ruimte.

Vogelhuisjesbehang
Het tweede behang wordt genoemd het ‘Vogelhuisjesbehang’. Bij het horen van de naam denk je misschien, ‘huh?’ maar neem een kijkje bij de foto’s en je ziet een geweldig origineel ontwerp!

Het behang is gevuld met lieve, kleurrijke vogelhuisjes en sierlijke vogeltjes, tegen een licht verweerde achtergrond. Stofjes uit de lappenmand, krantenknipsels en vrolijke printjes maken deze vogelhuisjes een decoratie voor je wand. Door het herhalende patroon op beide ontwerpen, blijft het toch rustig en zorgt het voor een eye-cather in je woning.

Voor beide behangsoorten geldt dat het patroon zich herhaald na 3 meter. De afmeting van de behangrol is 6 meter en 45 cm breed en de kosten zijn € 135,– per rol.

Neem een kijkje in de webshop van www.studioditte.nl en ontdek de vele creatieve en inspirerende ontwerpen van dit geweldige bedrijf.

vogelhuisje studio ditte knopen behang

Ook leuk om te lezen