Het Spaanse Tres Tintas, één van onze favoriete behangontwerpers, heeft weer een mooie nieuwe trilogie gelanceerd voor 2012. Het gaat om de series MISSIVA, NOSTALGIE en TRICK.

Emiliana Design Studio
De Trilogie, afkomstig van de hand van Emiliana Design Studio, is al geshowd op de Maison & Objet in Parijs afgelopen week. Het laat passie voor lijnen, tekeningen en textuur zien. Dit concept is de bindende factor in de drie collecties.

Missiva
Met Missiva neemt Tres Tintas ons mee naar oude dagelijkse elementen die worden omgezet in nieuwe ideeën met visueel rijke texturen en vormen in zachte kleuren.

Nostalgie
De Nostalgie collectie heeft een klassiekere achtergrond die een avant-garde restyling meekrijgt. Het zijn mooie elegante handgemaakte tekeningen in iets aanwezigere kleuren dan de Missiva collectie.

Trick
Tot slot is er Trick, dat zijn oorsprong kent in verschillende traditionele technieken als origami. Het resultaat is een serie van simpele geometrische figuren, waarbij lijnen en tekeningen visuele trucjes met je spelen. Deze laatste collectie is nog niet verkrijgbaar via de webshop. Dat blijft tot de lente nog even een verrassing, maar het ligt in lijn met de kinderbehangcollectie Patchwall waar wij in december al over schreven. In Nederland verkrijgbaar via verschillende distributeurs.

 

 

 

 

Ook leuk om te lezen