Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Bike shelf fietsenrek én boekenplank

» Naar de shop

Wie geen fietsenschuurtje heeft, moet zijn fiets vaak buiten laten staan. Altijd spannend in Nederland, zelfs als je er drie sloten op hebt aangebracht. En bij die dure racefiets breekt je het zweet al helemaal uit. Toch maar in de hal of de woonkamer dan. Maar daar wordt je interieur meestal niet gezelliger van.

Book bike shelf
Toch zijn er manieren om je fiets een onderdeel te laten worden van je interieur. Zo heeft Chris Brigham met zijn eigen meubellijn Knife & Saw de Bike shelf ontworpen. Een heerlijke strakke boekenplank van walnoothout met stalen inbouw, waar je je fiets aan op kunt hangen. Geniaal toch!

Bike shelf boekenplank en fietsenrek

Waarom zou je je fiets weg proberen te moffelen als hij ook ‘on display’ kan hangen? De plank doet trouwens ook echt dienst als boekenplank, maar kan ook dienen om je fietshelm en handschoenen op te leggen. Een ideaal ruimtebesparend ontwerp. De walnootversie is te koop voor omgerekend € 227,-. De bike shelf gemaakt van es is iets goedkoper, namelijk € 205,-. Te koop via de site van Knife & Saw.

Bike shelf boekenplank en fietsenrekBike shelf boekenplank en fietsenrekBike shelf boekenplank en fietsenrekBike shelf boekenplank en fietsenrekBike shelf boekenplank en fietsenrekBike shelf boekenplank en fietsenrekBike shelf boekenplank en fietsenrek

Ook leuk om te lezen