Futuristische robotlamp van Jangir Maddadi Design Bureau

» Naar de shop

Voor degenen die vroeger aan de buis gekluisterd zaten bij Star Wars en die zelf droomden van andere planeten en wel eens wilden ontsnappen naar die onbekende wereld waar robots de aarde regeerden, is nu deze lamp ontworpen: Droid Lamp. Een ontwerp van het Zweedse Jangir Maddadi Design Bureau.

Retro Robot
Het geniale van deze Droid lamp is de samenwerking van vorm en functie waardoor een lamp is ontstaan die een tijdloze retro robot uitstraling heeft als hij uitstaat én ondertussen met zijn licht indrukwekkend en futuristisch aanwezig is in de ruimte.

Custom-made
Elke bestelling wordt door het Jangir Maddadi Design Bureau custom-made gemaakt om tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Zo wordt de Droid lamp zelfs aangeboden met een voltage van 220/110 om klanten over de hele wereld te kunnen voorzien. Het licht straalt naar twee verschillende kanten en heeft voor beide kanten ook een dimmer om zelf de controle te hebben over de hoeveelheid licht en de sfeer. De Droid lamp is verkrijgbaar in koper en gecoat staal. De long-lasting LED verlichting geeft deze lamp een CRI van 96 waardoor het de ruimte een natuurlijk en warm licht kan geven.

Droid by Jangir MaddadiDroid by Jangir MaddadiDroid by Jangir MaddadiDroid by Jangir Maddadi

Ook leuk om te lezen