Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Eigen haard is goud waard…op de juiste plek

» Naar de shop

Schaatsen op de vijver met een Mart Smeets trui aan en daarna een goed glas wijn bij een knapperend vuurtje…er gaat niets boven een stevige winter, zodat het binnen extra gezellig is. Maar je wilt er dan wel bijzitten zoals jij dat wilt en dus niet bij de openhaard in het verdomhoekje omdat dat nou eenmaal moest van het bestaande afvoersysteem.

Met de meeste afvoersystemen is het namelijk vaak niet mogelijk om een haard te plaatsen op de plek waar jij dat graag wilt. De afvoer kan bijvoorbeeld niet altijd naar boven aangelegd worden. En een grote pijp door de woonkamer naar de andere kant van het huis is ook geen mooie oplossing.

Flexibel afvoersysteem
Met het PowerVent® afvoersysteem van DRU kom je de winter wel door. Met dit systeem kan de afvoer van gassen tot zo’n 20 meter overbrugd worden. Daarmee is een gashaard in zelfs de meest ondenkbare situaties te installeren; In de woonkamer onder de open trap, in het midden van een kamer, in de serre, in een tussenwoning en zelfs in een flat.

Omdat je op deze manier niet meer afhankelijk bent van de afvoer, is het dus mogelijk om de meest fantastische opstellingen te creëren waarbij er geen afvoerpijp meer in het zicht is.

Bekijk het filmpje voor meer informatie over het PowerVent® afvoersysteem of surf naar de site van DRU.

 

Ook leuk om te lezen