5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Duurzaam ReStylen

» Naar de shop

ReStyle is niet één object, maar een cluster van multifunctionele modulaire vormen. LEGO is dan ook een van kinds af aan al een bron van inspiratie voor ontwerper James Howlett die uiteindelijk gespecialiseerd is in, zoals hij het zelf zegt, emotioneel duurzaam ontwerp.

Manusje van alles
Elk element is zo ontworpen dat het op heel veel manieren en in vrijwel iedere kamer van het huis gebruikt kan worden. En wanneer het nodig is komen alle onderdelen samen om bijvoorbeeld een tafel met stoelen te vormen.

Ieder element kan dus samen met één of meerdere andere elementen een hele nieuwe functie creëren. Er zijn zo eindeloos veel toepassingen mogelijk dat je eigenlijk alleen kan worden beperkt door je eigen fantastie. Roept u maar!

De mogelijkheden
Bij het CDA zullen ze de vlag uithangen bij het zien van dit ontwerp, want ReStyle is vooral ontworpen met het gezin in het achterhoofd. Het meubel is zo dynamisch dat het zich van minuut tot minuut en van dag tot dag kan aanpassen aan wat er dan maar ook nodig is op dat moment. ReStyle is bovendien ontworpen met het idee dat deze kan worden doorgegeven aan de kinderen als ze zelf groot zijn.

ReStyle is twee tafels en twee stoelen, ReStyle is opslagruimte, ReStyle is een bureau, een stoel en een boekenkast, maar Re
Style is ook een eettafel en een speeltuin voor kinderen. Er bestaan ongeveer 40 verschillende bekende ReStyleconfiguraties
. R
eStyle is wat je wilt dat het is. De enige beperking is je verbeelding!

Prijs
ReStyle wordt gebouwd op bestelling en kan in elke kleur en elke houtsoort worden geleverd. Prijzen vanaf € 2.500,-. Bij 5 of meer krijg je korting. Ideaal voor een kinderdagverblijf!

Neem contact op met James Howlett als je interesse hebt.

Ook leuk om te lezen