5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Knap staaltje co-working happiness

» Naar de shop

Het is weer eens tijd voor een bericht uit het land Down Under. Zie hier een creatie van interieurarchitect Mairead Murphy van Mäike Design Studio. Het gaat om een gedeelde werkplek genaamd Studio Sisu in het Melbournse Northcote. Het pakhuis uit de jaren 40 is omgetoverd tot een lichte en inspirerende plek zum arbeiten.

Gedeelde werkplekken

Verschillende zones bieden de gelegenheid tot collectief samenwerken, maar ook tot individuele creatieve exploratie, terwijl het geheel wel een groots gevoel van ruimte houdt. Op de begane grond vind je een schilderstudio en een flexibele gedeelde ruimte voor grootschalige projecten of workshops die vaak niet mogelijk zijn in traditionele kantoorgebouwen.

Voor het betere kantoorwerk zijn zes werkplekken, een bibliotheek, ontmoetingsplekken en een keuken gerealiseerd op de bovenverdieping. Inclusief schommel. Een knap staaltje co-working happiness.

Studio Sisu vergaderruimte foto - Sean FennessyGedeelde werkplek Studio Sisu- Maike-Design-StudioMaike Design Studio-Studio Sisu halStudio Sisu gedeelde studio-foto Sean FennessyStudio Sisu van Maike Design Studio co-workingStudio Sisu -Maike Design StudioStudio Sisu bank - Maike Design StudioStudio-Sisu-werkplekken-foto Sean FennessyGedeelde werkplekken Studio Sisu MelbourneMaike Design Studio´s Studio-Sisu MelbourneStudio Sisu deur

 

Ook leuk om te lezen