Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Waar kocht Heroes ster Kirsten Bell haar interieur?

» Naar de shop

Even een klein kijkje in de keuken – en de rest van het huis in Spaanse stijl- van actrice Kirsten Bell. Jullie kennen haar wellicht als Veronica Mars van de gelijknamige serie, of als Elle Bishop van Heroes.

Genoeg ruimte
Haar ruim 510 m2 grote huis is te vinden op een stuk land van meer dan 10.000 m2 in Los Angeles, Californië. Kirsten houdt van bloemen: haar ´landgoed´ staat vol met lavendel, bougainvillia en jasmijn. Bell staat er ook om bekend dat zij van mensen houdt en graag voor anderen zorgt en/of met hen deelt. Toen zij nog wat minder geld had leefde zij ooit met zes huisgenoten.

Interieur
Samen met L.A. designer Stacey Vuduris, heeft zij haar interieur weer een nieuwe impuls gegeven. Hun motto was simpel: ieder vertrek moet een design element hebben dat een echt statement is, maar dat ook goed samenvloeit met Kirsten´s passie voor slanke, moderne lijnen en vrouwelijke accenten.

Eetkamer
Nep-suede en chromen stoelen van CB2, een opgeleukt plafond met behang en een kroonluchter van Shades of Light geven een sophisticated look aan de verder relaxte sfeer van haar eetkamer.

Achtertuin
Kirsten is zeer te spreken over haar buitenruimte. ¨Ik vond een 4,5 meter hoge rots op de heuvel waar je vanaf kunt springen in het zwembad. Deze plek is net een jungle gym!¨ Ik zou best eens met haar willen mee springen of gewoon loungen onder haar rode parasols.

Woonkamer
Bell kocht haar bijzettafel bij Plantation en liet het stofferen met textiel met het Chiang Mai Draken patroon van Schumacher. Ik zou zelf voor een ander stofje gekozen hebben. Haar eetkamer en tuin liggen veel dichter bij mijn smaak. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ook leuk om te lezen