Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat“. De hoogste tijd dus om met warme chocomel, sloffen en een goed boek voor de open haard te gaan zitten. Bij de gassfeerhaard DRU Excellence lukt dat in ieder geval als geen ander. Uniek aan de DRU Excellence producten is namelijk de Dual Burner. Deze brander zit weggewerkt achter een robuuste stammenset die als een kampvuur in de haard is geplaatst.

De Dual Burner maakt het mogelijk te schakelen tussen twee vermogens waarbij je het verschil vlamtechnisch niet ziet. Zo kun je de hoeveelheid warmte dus volledig aan je eigen wensen aanpassen zonder dat de sfeer verandert. Ideaal.

Illusie van een open vuur
Bij plaatsing in een schouw worden er bij de steenachtige achterwanden (steen, naturel en leisteen grijs) bovendien speciale profielsets meegeleverd die aan de voorzijde van het glasraam worden geplaatst. Hierdoor zijn er geen lijsten meer zichtbaar en wordt de illusie van een open vuur gecreëerd. De DRU profielsets zijn toepasbaar op de haarden Excellence M en de Excellence L met een binnenafwerking in steen naturel of leisteen grijs.

De Excellence serie is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: M, L en XT. De XT is een extra hoge haard met hoog vlambeeld. Alle haarden zijn overal in je woning te plaatsen door middel van het nieuwe PowerVent© systeem.

De DRU Excellence modellen zijn te zien in het Inspiration Centre van DRU.

Ook leuk om te lezen