Stijlvolle hondenbedden

» Naar de shop

Zo wordt het houden van honden in huis wél leuk of nog leuker voor het geval je al helemaal into animals bent. Deze modulaire hondenbedden, dierenbedden of ´Pet beds´ hebben kleuren die kleven in je dachten en passen in je interieur. De stof is waterproof en antibacterieel. Het bijpassende hondenhuisje is ook lang niet gek.

Dierenmeubels en een fris huis

De Koreaanse ontwerper Seungji Mun werkte samen met dierenmeubelproducent Mpup aan deze collectie dierenmeubels. De ontwerpen zijn gebaseerd op studies over puppy´s en zindelijkheidstrainingen. De modulaire hondenbedden of dierenbedden hebben hoezen die op zich dus al berepraktisch zijn, maar bovendien ook makkelijk gewassen of vervangen kunnen worden.

Hondenhuis van Mpup in Gimmii Magazine

Hondenbedden en hondenhok die passen in je interieur

Volgens de ontwerpers kunnen puppy´s zindelijkheidstraining krijgen op hun hondenbed of in hun hondenhokje zonder dat je je vloer of bank onder de vrolijke vlekken krijgt. Of dat helemaal opgaat moet bezien worden, maar je zou deze collectie hondenbedden alleen al om hun look in huis willen halen.

Hondenbedden van Seungji Mun voor MpupHondenbed en hondenhok in interieurHondenhuisje van Mpup in Gimmii MagazineDierenmeubel van MpupWaterproof en antibacteriele hondenbedden of dierenmeubels

 

Ook leuk om te lezen