5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Je Ikea-bank in een nieuw jasje

» Naar de shop

De meesten zijn ermee begonnen of hebben er in elk geval één item van in huis: het Ikea-meubel. Niet zo vreemd, natuurlijk, want de blauw-gele interieurgigant verkoopt tijdloos spul dat je bovendien eindeloos kunt combineren. Én customizen. Denk aan de Klippan, de Ektorp of Kramfors, allemaal bankjes en fauteuils waar je verschillende hoezen voor kunt kopen. Dan kun je de hoes makkelijk vervangen als je het dessin zat bent of er onuitwisbare vlekken in zitten.

Beperkte keuze
Maar ja, de keus blijft beperkt. Bij Ikea dan. Bij het Zweedse bedrijf Bemz daarentegen kun je kiezen uit verschillende dessins die het bedrijf voor de meeste Ikea-modellen maakt. Ook voor de modellen uit de oude collectie. Er is een ruime keuze: 160 verschillende dessins, verschillende soorten katoen linnen of chenile.  Er zijn ook stoffen van Designers Guild verkrijgbaar.

Stoffenstaaltjes
Om vooraf goed te kunnen bepalen of een stof je bevalt, kun je bij het bedrijf stoffenstaaltjes bestellen. En wat het enorme aanbod zo aantrekkelijk maakt, is natuurlijk dat je op één bank of stoel verschillende dessins met elkaar kunt combineren. Hoe persoonlijk.

Dus, liever een ruitje, psychedelische print of bloemmotief op je Poang, Klappsta, Henriksdal of Lillberg? Dat kan je bij Bemz regelen.

bemz1

Ook leuk om te lezen