Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Interieur van Carrie en Big van Sex and the City

» Naar de shop

Mode was altijd de grote muze van Carrie Bradshaw van Sex and the City, maar in de tweede film krijgt interieur design een steeds grotere rol.

Nieuw interieur voor Carrie en Big
Carrie, gespeeld door Sarah Jessica Parker, moet nu het echt samenleven met haar nieuwe echtgenoot Big (Chris Noth) onder de knie krijgen. Daar komt natuurlijk ook de uitdaging bij van het creëren van een gezamenlijke leefruimte, die mannelijke elementen, zoals wat traditionelere meubels en donker hout, met meer vrouwelijke accessoires inclusief kleden en vrolijke stoffen combineert. Veel succes met het bekijken en het beoordelen of hun smaak (of die van de producenten) ook de jouwe is, en eventueel met inspiratie op doen.

Sex and the City interieur

De geoxideerde metalen kroonluchter is van Property en hangt boven een Franse mahonie tafel van Alan Moss. De stoelen zijn bekleed met bedrukte stof van Lee Jofa. De keuken op de achtergrond heeft aqua blauwe tegels van Heath Ceramics van Ann Sacks.

Lamp van Lindsey Adelman in Sex and the City

Een glasgeblazen lamp van Lindsy Adelman Studio is het statement in de hal van Carrie en Big.

Sex and the City slaapkamer interieur

De slaapkamer heeft veel patronen en textuur. Het behang is Cole & Son van Lee Jofa en het bijpassende op maak gemaakte bedhoofd is bekleedt met stof van Kravet. Bedlinnen hebben ze gevonden bij Anichini.

Sex and the City inloopkast kledingkast

De walk-in-closet is natuurlijk het belangrijkste ´plekje´ in huis. Veel ingetogener dan de inloopkast in Carrie´s oude appartement, maar het houtwerk is wel indrukwekkend.

Sex and the city film 2 woonkamer Carrie en Big

Carrie en Big´s woonkamer mag natuurlijk ook niet ontbreken. De sofa is van Montauk Sofa en de gebloemde Birdie Blossom kussens van Paul Smith voor the Rug Company voegt een beetje Carrie toe.

Bron: elle

Ook leuk om te lezen