5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Samantha, Charlotte en Miranda

» Naar de shop

Na het film interieur van Carrie en Big van Sex and the City uit te hebben gelicht, kunnen haar vriendinnen natuurlijk ook niet achterblijven.

Inspiratie vriendinnen Sex and the City
Naast het nieuwe interieur van het net getrouwde stel, levert de film namelijk ook interieur inspiratie op via de huizen van Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) en het nieuwe Times Square kantoor van Samantha (Kim Cattrall)

In Charlotte´s Park Avenue appartement is de keuken de centrale plek. Veel kleurrijke accenten in de vorm van pastel gestreepte pastelkleurige zonnewering en rode knoppen op het luxe Wolf fornuis. De muren zijn rustig wit/beige en de vloertegels wit en grijs.

Sex and the City film 2 Samantha´s nieuwe kantoor

Het kantoor van Samantha is natuurlijk weer veel moderner. Hier geen pastelkleuren, maar strak witte accessoires, een Vitra bureau en een uitzicht over Times Square. Volgens productie designer Jeramy Conway is het ¨sooo Samantha¨, met de oversized grote billboards en de reclame.

Sex and the City film 2 Brooklyn huis Miranda

Het Brooklyn huis van Miranda heeft de meest relaxte inrichting. De keuken heeft schitterende details zoals het blauw geschilderde houtsnijwerk. Waarschijnlijk heeft ze met Charlotte geshopt want volgens mij zie ik op de achtergrond ook een Wolf fornuis

Bron:elle

Ook leuk om te lezen