Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Keukens bekennen kleur

» Naar de shop

Tegelijk met de Salone del Mobile werd in Milaan de keukenbeurs Eurocucina gehouden. Hier werden de nieuwste keukens gepresenteerd; bijna allemaal modern, strak en in hoogglans. Veel lak, maar ook veel glas. Bekende ontwerpers en architecten tekenden voor revolutionaire concepten, met vooral heel veel kleur in de hoofdrol. Geel is absoluut de nieuwe trendkleur voor keukens, maar ook paars was in alle tinten te zien: van zacht lila tot diep aubergine. En: er waren gedessineerde keukens.

comp. 280-lago

LAGO
De clou van deze kleurrijke keukens zit ‘m in de onzichtbare wangpoten en panelen van helder glas, waardoor de keukenblokken lijken te zweven. Hier in allerlei geeltinten; dé nieuwe trendkleur voor keukens.

CrystalSCAVOLINI
Scavolini vroeg topontwerper Karim Rashid om enkele patronen te bedenken voor de Crystal-keukens. Voor de extravagante ontwerper een koud kunstje. Het resultaat: digital (pop) art op glas.

ONDA RATIONALRATIONAL
Veel keukenfabrikanten kozen voor paars. Soms subtiel toegepast als accentkleur, bijvoorbeeld alleen voor de bovenkastjes, soms voor de hele keuken. Deze keuken Onda – met overal afgeronde hoeken – krijgt in paars een moderne en toch ook sjieke touch.

Scavolini keuken tetrixSCAVOLINI
Scavolini keuken Tetrix: kleur à la carte. Als een regenboog.

WhirpoolWHIRLPOOL
Niet alleen de keukens zelf, maar ook inbouwapparatuur zoals ovens en kookplaten bekennen volop kleur. Whirlpool trakteerde de bezoekers van Eurocucina op de Glamour range: Yellow Saffron, Lime Sorbet, Parsley Green, Persimmon Orange, Pink Watermelon en Blue Sugarcandy. Kleuren om je vingers bij af te likken!!

Ook leuk om te lezen