5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kijkje in de eigen keuken van Nate Berkus

» Naar de shop

Nate Berkus is één van mijn favoriete tv designers. Ik weet best dat Oprah hem heeft gecast om zijn looks, en toegegeven hij valt in de smaak bij zowel man als vrouw, maar het is vooral zijn menselijkheid en zijn aanstekelijke vrolijkheid die zijn programma’s zo de moeite van het kijken waard maken. En hij heeft wel degelijk veel verstand van design!

Design concepten
Nate’s designfilosofie is ’traditie met een randje’. Dat randje zit hem dan vooral in veel kleurgebruik, traditie ontmoet modern, textuur ontmoet zachtheid, patronen om eenheid te scheppen en zo nog wat meer designconcepten.

Manhattan appartement
Nate boert met zijn optredens voor Oprah natuurlijk goed en via zijn Nate Berkus Associates zal hij er ook niet minder op worden. Per 13 september 2010 zal hij ook bovendien dagelijks te zien zijn op tv met de Nate Berkus show. Al met al voldoende reden dus om er meer dan één huis op na houden. Zo heeft Nate’s appartement in Manhattan (zie eerste foto) een witte vloer. Samen met de witte wanden en plafonds geeft dit een heerlijk ruimtelijk gevoel. De blauwe kleur bij het bargedeelte van de keuken is mijn favoriet.

Chicago appartement
In zijn appartement in Chicago heeft hij gekozen voor turquoise. Het zijn lekkere grote kleurvlakken, maar toch niet te overheersend in zijn robuuste keuken, die nog wat mannelijker wordt door de zwarte raamkozijnen.

Milaan appartement
Dit appartement heeft weer echt Europese, moderne elegantie. Het is gedistingeerd met sterke grote kleurvlakken, maar het straalt toch ook rust uit. De bruine leren stoel (prachtige kleur trouwens!) geeft ook het gevoel dat de keuken niet alleen functioneel is, maar dat er ook echt geleefd wordt. Vergeet bovendine de lamp niet!

Ook leuk om te lezen