Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Zo mooi kan wonen op 18 m2 zijn

» Naar de shop

Mini droomhuisje in Södermalm

In één van de meest dichtbevolkte stadsdelen van Stockholm – Södermalm – staat dit prachtige gebouw uit 1885. Via de Zweedse Real Estate Agency ‘Fantastic Frank’ kwam ik dit ontzettend schattige huis tegen. Klein wonen hoeft dus echt geen nadeel te zijn; dat zie je wel aan dit mini droomhuisje.

Fris wit

Zoals we van de Scandinavische interieurs gewend zijn is ook deze woning mooi rustig en neutraal qua basis. Grotendeels is de ruimte fris wit (op de zeer contrasterende badkamer na dan). Ook de mooie visgraat parketvloer – i love it – is heel licht gehouden. Qua details zien we wat koper en hout. En is het je opgevallen dat er achter de keuken een spiegel is geplaats? Slim, want ook dit geeft visueel weer iets meer ruimte.

keuken wit koper spiegel

Entresol in kleie ruimte 18m2

Dankzij de mooie hoge ruimte is het in dit appartementje mogelijk om een extra verdieping te plaatsen. Hierdoor is er boven een prima slaapplekje gecreëerd! De trap naar de slaapverdieping dient tevens als praktische opbergruimte.

Fantastic Frank

Ben jij net zo’n Funda-freak als ik? Dan raad ik je aan (of eigenlijk áf, want dit gaat je weer veel tijd kosten…) om eens te kijken op de website www.fantasticfrank.se. Ha det så kul (veel plezier)!

    

Ook leuk om te lezen