Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kleurrijke Xmas balls van Pantone

» Naar de shop

Ik heb de neiging mijn kerstboom heel traditioneel op te tuigen met ouderwetse ballen en figuurtjes, wat mij een ultiem kerstgevoel geeft. Maar als ik deze moderne ballen van Pantone zie, dan beginnen mijn handen te jeuken om de boel om te gooien, want wát zijn dit een mooie Xmas balls! Niks geen donkere dagen voor kerst, maar kleurrijke dankzij Pantone.

Pantone…meer dan kleurenwaaier alleen
Ik was ook al verliefd geworden op de mooie kleurrijke solifleur vaasjes van Pantone. Een simpel, strak ontwerp dat door de mooie kleuren heel speciaal wordt. Pantone is de naam van een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. Zo ken ik de Pantone kleuren ook, uit mijn grafische verleden, gewoon als kleurenwaaier. Ik was dan ook blij verrast met de verschillende producten die ze hebben ontworpen. De Xmas balls zijn ontworpen in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Seletti en zijn verkrijgbaar in 2 formaten, te weten 3,2 en 8 cm. De xmas balls van 8 cm zijn € 9,95.

Ook leuk om te lezen