Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Mini architectuur voor je baby!

» Naar de shop

Voormalig timmerman Eske Rex heeft dit Little Ship ontworpen. Het is een kruising tussen een kar, een wieg en een box voor een pasgeborene. Dit is pure vakmanschap!

Krachtig element
De kern van het project zit hem in de zichtbare impact van het element kracht: de dualiteit van ontvouwen en klemmen tegelijk. Het omvormingsproces is zichtbaar in het werk, wat de overgang laat zien tussen binnen en buitenkant. Het snoer aan de bovenkant kan aangespannen worden om de constructie te versterken en de vorm te fine-tunen als een instrument.

Vogelnestje
De lichtheid en kromming van de constructie versterken de ademhaling en subtiele bewegingen van de baby. Little Ship is eigenlijk een object, een ruimte en een beeld: een veilig, omsluitend geraamte zoals een vogelnestje, een ei of een schommelende boot. Vandaar ook de naam Little Ship. Een eerste mini architectuur ervaring voor je baby; je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen…

Little ship Eske RexMINDCRAFT13
Little Ship is dit jaar onderdeel van de MINDCRAFT13 collectie, welke dit jaar op de Fuori Salone in Milaan wordt gepresenteerd.

Ook leuk om te lezen