5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De Opera combineert de nostalgie van het kamperen met de luxe van een hotel. Ik krijg er zin in. Laat dat mooie weer maar komen!

Beter dan camper of caravan?
Kiezen voor een camper of een caravan?  Naast vele voordelen heeft de camper als nadeel dat hij groot, onhandig te manoeuvreren én lastig te parkeren is. Ook moet je voor elk klein boodschapje je hele ´huis´meenemen. En hebben jullie al eens een nachtje doorgebracht in je camper in een garage? Dit laatste nadeel heb je met een caravan natuurlijk niet. Maar die caravan kan wel een groot onding zijn waarmee het niet altijd lekker berg op, berg af is. Zou dat nou allemaal wegvallen bij dit tenthotel dat oprijst uit een vouwwagen? Hij schijnt wel een hele goede wegligging te hebben.

Tenthotel vouwwagen transformeert naar luxe tentLuxe interieur
De Opera heeft twee elektrisch verstelbare bedden die zo één groot bed wordt, boiler voor het warme water, buitendouche, koelkastje, heteluchtoven, LED verlichting, espressobar, mobiel kooktoestel, barbeque en zijn algehele chique uitstraling. Vergeet ook niet de houten veranda. Veel aantrekkelijker dan de gemiddelde vouwwagen. Maar zou een camper of caravan op lange duur toch niet duurzamer zijn dan dit tenthotel? Vanaf € 25.000 kunnen we de 7 m lange, 3 m brede en 3,5 m hoge ´Opera´ uitproberen. Als ik dat bedrag in een oude sok had, zou ik het met liefde doen.

Tenthotel Opera luxe interieur

Voor wie hem in levende lijve wil zien: 29 en 30 mei van 10.00 – 16.00 uur presenteren ze de Opera op Camping Beek en Hei in Otterlo.

Bron: ysin

Ook leuk om te lezen