Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Zon en designparadijs Makanyane

» Naar de shop

In het hart van de 75.000 hectare tellende Madikwe Game Reserve in Zuid Afrika ligt de rustieke en elegante Makanyane Safari Lodge. Denk aan een echte outdoor sfeer, maar dan in stijl. Wij krijgen er door het trieste weer in Nederland behoorlijk zin in.

Hemels
Het interieur van de Makayane is verrassend eigentijds. Heerlijk om na een dagje zweten in de bush lekker bij te komen. De architekten van het resort hebben 8 luxe suites gecreëerd met adembenemende uitzichten over de Marico rivier. Als je geluk heb kun je hier bijvoorbeeld kuddes olifanten zien oversteken.

Relaxen
De gebruikte materialen zijn rustiek Afrikaans, zoals teak deuren, terwijl de grote glazen ramen er een modernere draai aan geven. Erg mooi is ook het outdoor bad en de bush spa, waar je heerlijk kunt ontspannen omringd door de geluiden van de wildernis.

Money, money
Voor deze ervaring moet je denken aan een prijs vanaf € 430 per persoon per nacht. Daar zit dan wel al het eten en drinken bij, evenals 4 wheel drive safaries – zowel overdag als s´nachts-, begeleide wandelingen etc, etc. Voor meer info zie de website van Makayane.

Ook leuk om te lezen