5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Meredith Grey´s mediterraans interieur

» Naar de shop

Haute Couture bracht actrice Ellen Pompeo en interieur designer Martyn Lawrence-Bullard samen. In 2006 bracht Ellen, die Dr. Meredith Grey speelt in Grey´s Anatomy, een bezoek aan Parijs vanwege een modeshow. Lawrence-Bullard was daar ook samen met zijn cliënte en vriendin Cher.

Huis in Spaanse stijl
In Parijs begon de vruchtbare samenwerking tussen Martyn, Ellen en Ellen´s echtgenoot, de muziek producer Chris Ivery. Referentie punt voor het paar is een mediterrane sfeer. Pompeo had net een klassiek 1920 huis in Spaanse stijl in de Hollywood Hills gekocht. Naar men zegt heeft Ronald Reagan hier ooit gewoond.

Mediterraans interieur
Pompeo heeft een grote voorliefde voor Marokko, Spanje, Toscane en Zuid Frankrijk. Niet alleen vanwege de design traditie, maar ook vanwege de relaxte lifestyle met een informele manier van samenzijn in de zon met lekkere hapjes.

Ellen Pompeo´s woonkamer Grey´s Anatomy

De woonkamer van de actrice die haar huis deelt met haar echtgenoot en dochter Stella Luna combineert oud en nieuw. De sofa is speciaal voor hen gemaakt door ontwerper Martyn Lawrence-Bullard

Ellen Pompeo´s woonkamer met Spaanse trap

De woonkamer zit vol mediterrane invloeden, zoals de Marokkaanse bogen bij de trap en de zonnige katoenen stoffen gebruikt voor de kussens.

Ellen Pompeo´s keuken

Roestvrijstalen keukenapparatuur en veel open kastruimte voor Ellen. De terra-cotta vloertegels zijn geïmporteerd vanuit Frankrijk.

Ellen Pompeo´s tafel Guatamala, lampen, spiegel

In de eetkamer hangen lantaarns boven een antieke boerderij tafel uit Guatemala van Dos Gallos. De grote spiegel is van Martyn Lawrence-Bullard,

Ellen Pompeo´s bijzettafeltje

Deze stoelen werden achtergelaten door de vorige bewoners. Het houten blok dat dient als tafeltje komt van DAO Home.

Ellen Pompeo´s hal

In de hal heeft Pompeo een Marokkaanse ottoman. De Chinese lamp is van Nathan Turner.

Ellen Pompeo´s badkamer

De badkamer heeft een heerlijke rustieke uitstraling met een badkuip van Waterworks, een antieke Chinese bamboe ladder, een zinken tuinkruk en de vloertegels van Exquisite Surfaces.

Ellen Pompeo´s slaapkamer

De antieke Egyptische muurdecoratie en West Afrikaanse kussens uit de jaren 50 komen van Hollywood at Home. Op het bed vind je een cashmier deken van Matteo en een Indaase zijde en wollen sprei. De vintage nachtkastjes en de jaren 60 Marokkaanse lampen zijn van Orange Furniture.

Morgen deel 2, de tuin van Ellen Pompeo.

Bron: elle

Ook leuk om te lezen