Meredith Grey´s tuin en zwembad

» Naar de shop

Namen we gisteren al een kijkje in de keuken en de rest van het interieur van Ellen Pompeo, haar tuin en zwembad mogen er ook wezen.

Huis in Spaanse stijl
De steractrice van Grey´s Anatomy woont met haar man Chris Ivery en dochter Stella Luna in een huis uit de jaren 20 in de Hollywood Hills. Pompeo houdt van een mediterraanse stijl en dat komt goed uit want het huis zelf heeft een Spaanse look.

Mediterraans interieur
Het interieur is gedaan is samenwerking met designer Martyn Laurence-Bullard en heeft veel Marokkaanse, Afrikaanse, Franse en Spaanse accenten. De inrichting heeft een warme informele look dat past bij de actrice die volgens Laurence-Bullard helemaal vrij is van sterallures.

Zelf ontworpen tuin
De prachtige tuin met terraslagen is ontworpen door Ellen Pompeo zelf. Ze houdt van het leven in de zon en speelt graag met haar honden Gigi en Valentino rondom het zwembad.

Ellen Pompeo´s huis, tuin en zwembad

Een mooie overzichtsfoto van de sfeer van het huis, de tuin en het zwembad.

Ellen Pompeo´s uitzicht over Hollywood Hills

Het prachtige uitzicht over de Hollywood Hills vanuit de tuin van Ellen Pompeo.

Ellen Pompeo´s zwembad sofa Maryn Lauwrence-BullardMartyn Lauwrence-Bullard heeft niet alleen zijn hand gehand in het interieur, maar ook eentje in de look van de tuin. Deze sofa is door hem ontworpen. Wat een heerlijke sfeer.

Bron: elle

Ook leuk om te lezen