5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Deze Ordnungshalber van de Zwitser Christoph Goechnahts is even simpel als innovatief en praktisch. Het is een herinterpretatie van de Noord Amerikaanse Shaker kapstok van rond 1880. Net als zijn voorganger ‘ loopt’ de Ordnungshalber door de ruimte en verdeelt de muren op een horizontale manier in een hoger gedeelte en een lager gedeelte.

Innovatief muursysteem

Christoph (afgestudeerd aan Hochschule Design & Kunst Luzern) ontwikkelde dit muursysteem inclusief uitkepingen in trapeze-vorm, waarin donkergrijze elementen geplaatst kunnen worden. Aan deze plastic elementen hang je voor de hand liggende objecten als kleding, paraplu’s of tassen. Spannender zijn het kleine kastje dat je er ook aan kunt hangen of de plankjes die een plek bovenop de haakjes krijgen. Het sluitingssysteem showt duidelijk de competenties van de ontwerper.

Muursysteem Ordnungshalber

Winnaar D3 Contest

Een extraatje is de smalle uinkeping in de bovenkant van het essenhouten muursysteem, waar bijvoorbeeld kaarten, foto’s of poster een mooi plekje kunnen krijgen. Een goed doordacht en uitgewerkt project dat uitmondde in een ontwerp met vele mogelijkheden. Onder meer te zien op de IMM Keulen als onderdeel van de D3 Contest presentatie.

N.B. Ordnungshalber is uitgeroepen tot winnaar van D3 Contest. Gefeliciteerd Christoph!

Muursysteem plank essenOphangsysteem Ordnungshalber van Christoph GoechnahtsChristophe Goechnahts OrdnungshalberChristophe Goechnahts Wilfred Stegemen Gimmii Ordnungshalver

Foto’s: Nanda Rave & Phebe Lilian

Ook leuk om te lezen