5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Mooi warm op de Turks & Caicos eilanden

» Naar de shop

Dat deze Caribische eilandengroep -onder Britse vlag- wat minder bekend zal zijn, wil niet zeggen dat het er minder mooi is. Het Parrot Cay Resort is bijvoorbeeld een oase van witte stranden, azuurblauwe zee en een romantische en exotische belevenissen op een privé-eiland van de Turks & Caicos eilanden.

IJspret of zon, zee, strand
Wie even genoeg heeft van de elfstedentochtkoorts kan zich laten invliegen vanuit de VS en kiezen voor een hotelkamer -met tuin of zeezicht-, beach villa’s of grote privé woningen. Deze plek was ooit een geliefde schuilplaats voor ondermeer vrouwelijke piraten, maar is nu vooral een paradijs om te duiken, voor een huwelijksreis of chillvakantie.

Heerlijk wit
De interieurs zijn ontworpen door Keith Hobbs van London´s United Designers. Hij heeft gekozen voor veel simpel maar luxueus wit, wat het vakantiegevoel nog extra accentueert. Afhankelijk van het soort accomodatie dat je kiest heb je ook een zonneterras, verwarmd privé zwembad of butler service tot je beschikking.

Kom maar op
Echt budgettravellen is het niet, maar je krijgt er natuurlijk ook heerlijke spa-faciliteiten en een goed restaurant bij. Prijzen op te vragen via Parrot Cay.

 

 

Ook leuk om te lezen