Te gek penthouse in Bondi Beach

» Naar de shop

Bondi Beach is één van de meest bekende surfstranden van Australië en een fantastische plek om te wonen. Het strand op kruipafstand, veel ontbijttentjes, leuke kledingwinkels, en barretjes en clubs te over. En als je dan ook nog in dit Bondi Penthouse, ontworpen door Brian Meyerson Architects/MPR Design Group, mag wonen, heb je het goed voor elkaar. Wat een combinatie van licht, luxe en minimalisme.

Nieuw op oud
Dit penthouse is gebouwd op een reeds bestaand gebouw met een rijke historie. Het contrast van oud en nieuw was geen compromis of belemmering. De gebruikte materialen en vormen, gekozen door de architecten, zijn juist bedoeld om alles vloeiend in elkaar over te laten lopen.

Modern en minimalisch
De nieuwe woning is gebouwd met licht gekleurd metallic staal en domineert het geheel niet. Het interieur is weer in lijn met het ultramoderne exterieur. Als je binnen bent zou je nooit denken dat je bovenop een oud historisch gebouw zit. Het vele licht en de strakke lijnen, die her en der toch ook weer verzachtende ronde vormen krijgen… heerlijk.

Ook leuk om te lezen