Laat je fantasie de vrije loop met de Golly Pods. Een creatie van ontwerper Jason Lane en Tend, een leverancier van levende sculpturen, mini-tuintjes en groene daken.

Keramiek
Op het moment zijn de Golly Pods nog maar een prototype, maar als het goed is komen ze binnenkort in een collectie van keramiek op de markt. Ze worden geleverd inclusief de bloemen en planten bij elk stuk zit een uitgebreide handleiding hoe de planten te verzorgen. Maar dat maakt het allemaal naar mijn mening een uniek product. Je koopt echt een levend sculptuur waarbij je zelf bepaald hoe hij zich ontwikkeld! En mochten ze nu onverhoopt toch doodgaan, dan kun je ervoor kiezen om hem te laten her-beplanten. Maar misschien is het juist leuk om zelf aan de slag te gaan.

Lord of the Rings
Ik kan me wel een compleet in Golly Pods huiskamer voorstellen. Magisch en sprookjesachtig, het land van Lord of de Rings. Voor meer informatie kijk je op de website van Tend.

Golly Pods van ontwerper Jason Lane voor Rend LivingGolly Pods van ontwerper Jason Lane voor Rend LivingGolly Pods van ontwerper Jason Lane voor Rend LivingGolly Pods van ontwerper Jason Lane voor Rend LivingGolly Pods van ontwerper Jason Lane voor Rend LivingGolly Pods van ontwerper Jason Lane voor Rend LivingBron: Contemporist

Ook leuk om te lezen