5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Pubarchitectuur in Melbourne

» Naar de shop

Hotelbars in de grote steden van Australië zijn vaak om te smullen. Zo ook de bar van het Prahan Hotel in Melbourne. Dit is zeker geen doorsnee pub, maar een heuse hotspot van pubarchitectuur met opmerkelijke oversized duikers. Techné Architects is verantwoordelijk voor deze grote restyling.

Pubarchitectuur

De restyling omvat de voorgevel met de opvallende betonnen duikers waar zitjes zijn gemaakt. Deze plekjes zijn gecreëerd zodat de big bosses makkelijker een oogje op de hele uitgaansgelegenheid kunnen houden. Ben benieuwd of je er zelf ook mag vertoeven. Andere aanpassingen zijn een glazen binnenplaats die door de hele bar heen lijkt te snijden. Alle verdiepingen worden op deze manier gelinked en er kan lekker veel daglicht binnenkomen. Op naar Australië zou ik zo zeggen!

Prahan hotel opvallende bar betonnen duikersPrahan hotelbar restyling Techné ArchitectsBetonnen duikers interieur Prahan hotel MelbourneBetonnen pijpen interieur Prahan hotel MelbourneInterieurarchitectuur bar Prahan hotel MelbourneBinnenplaats Prahan hotel Melbourne

 

Ook leuk om te lezen