Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Transparante speaker van People People

» Naar de shop

Wie ergert zich nu nooit aan al die ‘lelijke’ elektronische apparatuur in de woonkamer? Het is en blijft een strijd om het een plekje te geven in je mooi gestylede huis.

People People
Het Zweedse ontwerpbureau People People is een bedrijf dat probeert mensen beter te begrijpen dan dat ze zichzelf begrijpen. Hierdoor ontwerpen ze producten die inspelen op de behoeftes van veel mensen.

Groot geluid
Met die insteek hebben ze deze transparante speaker ontworpen. De speaker valt door zijn transparante uiterlijk bijna weg tegen de muur. Het formaat is groot genoeg voor een goede geluidskwaliteit, maar toch neemt hij minder zichtbare ruimte in.

Plug it in!
Bij de speaker wordt een kleine wifi antenne geleverd die je in elke computer, muziekspeler of smart phone kunt stoppen. Het past zelfs nog in de old school platenspeler.

Zelfbouwpakket à la IKEA
Je zou het niet geloven als je hem ziet hangen, maar deze speaker wordt verzonden als een klein pakketje die door de brievenbus past. Het glas dat erin moet wordt besteld bij je dichtsbijzijnde glasleverancier. Daarna kan je dit bouwpakket in elkaar zetten à la IKEA. Op deze manier worden er heel wat verzendkosten bespaard.

Ook leuk om te lezen