5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Ssst… stilteontwerpen van Sigrid Strömgren

» Naar de shop

Geluidsreductie is in de meeste ontwerpen van de Zweedse Sigrid Strömgren het uitgangspunt. In haar nieuwste project zoekt ze een oplossing voor het probleem van overmatig geluid in een open kantoor, waar je weinig privacy hebt en veel last kunt hebben van collega’s die verbaal iets te veel aanwezig zijn. Vandaar haar stilteontwerpen TIPI en NOOK.

Stilte TIPI

Het eerste ontwerp van haar project is de ‘TIPI’. Het is een vrijstaand stiltetentje voor rumoerige kantoren en publieke plekken. Hier kun je je even terugtrekken voor een rustig telefoongesprek of privé gesprek. De TIPI werkt ook als een geluidsabsorberend element wat ten goede komt aan de akoestiek in een ruimte.

Stiltehoekje NOOK

Haar andere ontwerp is het bureau/tafelscherm ‘NOOK’. Het beschermt je tegen omgevingsgeluiden op kantoor. Door zijn driehoekvorm is NOOK efficiënt in een ruimte te plaatsen en makkelijk te hergroeperen tot een speciale inrichting. Stilteontwerpen TIPI en NOOK zijn zo aantrekkelijk, dat je er zeker niet alleen om zijn functie mee zou willen werken.

Stilteontwerpen TIPI en NOOK van Sigrid StromgrenStilteontwerpen TIPI en NOOK van Sigrid StromgrenNook van Sigrid Stromgren zorgt voor geluidsreductieStilteontwerpen TIPI en Nook van Sigrid Stromgren

Ook leuk om te lezen