Spiderman zou wel raad weten met deze Arachnide stoel. Maar ik schat in dat hij niet de enige is die deze unieke spinnenstoel weet te waarderen. Studioforma heeft al een hele lijst sprekende ontwerpen op hun naam staan, maar dit loungedesign springt er voor mij weer echt uit.

Stoel Arachnide van Studioforma

Stoel Arachnide dankt zijn naam natuurlijk aan zijn dunne poten en bijzondere ´lijf´. Maar ook een spel met contrast in materiaal deed zijn bijdrage. De spinnenstoel is van gerookt eiken en hoog gepolijst aluminium. De metalen zitting creëert een schittering op de houten poten. De hele omgeving reflecteert eigenlijk in de Arachnide loungestoel. Zo werd een object gecreëerd dat zich aanpast aan de plek die jij voor hem kiest. Een strak staaltje uniek en chique ontwerpen.

Studioforma stoel Arachnide spinnenstoelArachnide stoel spinnenstoel StudioformaArachnide stoel spider chair StudioformaStudioforma Arachnide chairArachnide stoel spinnenstoel StudioformaSpinnenstoel stoel Arachnide Studioforma architectsArachnide loungestoel Studioforma Gimmii MagazineSchets Arachnide loungestoel Studioforma Gimmii Magazine

Foto´s: Pablo Faccinetto

Ook leuk om te lezen