5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Prinses op de erwt stoel

» Naar de shop

Het Milanese Skrivo is verantwoordelijk voor deze sprookjesachtige Stack easy Chair, waarbij de kussens heel casual op elkaar gestapeld lijken en zelfs constant in beweging. De beklede kussens in verscheidene kleuren op de houten structuur creëert de perceptie van diepte en speelsheid.

Stack easy Chair van Skrivo

De inspiratie voor deze interessante Stack easy Chair kreeg Skrivo uit het bekende sprookje ´De prinses op de erwt´van Hans Christian Andersen. In dit verhaal moet de prinses op 20 gestapelde matrassen slapen om te kijken of zij delicaat genoeg was om een erwt onder de stapel te voelen.

De Stack stoel kan naar ieders smaak gemaakt worden, in verschillende groottes en structuren door producent Contempo Italia. Een ontwerp waar de illusie van georganiseerde chaos zeker uitnodigt om er meer van te willen weten, de stoelen te voelen en er op te relaxen!

Stoel Stack Chair Skrivo Contempo ItaliaStack stoel prinses op erwt sprookje SkrivoStack chair georganiseerde chaos SkrivoStoel Stack mostergeel verschillende kleuren SkrivoStackChair stapel stoel Skrivo design GimmiiStack stoel Skrivo detail designStapel stoel Stack chair Skrivo hocker krukje pastelStack easy Chair Skrivo productie

Ook leuk om te lezen