5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Een tunnelhaard is een haard waar je doorheen kunt kijken. Een doorkijkhaard dus oftewel de perfecte roomdivider. Ideaal om twee ruimtes van elkaar te scheiden of juist met elkaar te verbinden, zoals de woonkamer en keuken.

Zo ook de Metro 100XT tunnelhaard. Deze haard maakt het mogelijk om aan twee kanten heerlijk te genieten van het vuur. Metro tunnelhaarden van DRU zijn brede haarden van 80 tot 150 cm breed.

De tunnelhaard is dankzij het PowerVent® systeem van DRU overal te plaatsen. Er zijn dus geen beperkingen meer voor plaatsing van een gashaard. Alle tunnelhaarden van DRU zijn bovendien eenvoudig te bedienen door middel van een afstandsbediening. Blijf dus lekker met je luie r..t kont op de bank zitten terwijl je met één druk op de knop je haard ontsteekt en de vlamhoogte regelt.

Daarnaast hoef je niet thuis te blijven omdat je haardvuur niet op tijd uit is. Met de afstandsbediening schakel je de haard even gemakkelijk weer uit en kun je veilig je woning verlaten.

Voor meer informatie over de DRU tunnelhaard kun je geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan het Inspiration Centre van DRU in Duiven of kijk op hun website www.dru.nl.

 

Ook leuk om te lezen