Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Villa volledig gemaakt van HI-MACS

» Naar de shop

Deze villa in het Duitse Bavaria is geheel gemaakt van het materiaal HI-MACS. Van het terras tot de deuren en het keukenblad. De familie wilde een huis waarbij zij konden genieten van de pittoreske omgeving én konden ontsnappen aan de stress van alledag. Andere huizen in dit gebied hebben de typische donkere houten ramen en puntige daken. Deze HI-MACS woning, gebouwd door Karl Dreer en Bembé Delinger Architects, met zijn Bauhaus invloeden, valt dus behoorlijk op.

Behoorlijk wit
Binnen is alles strak, modern en ultrawit, zonder het echt koud te maken. Het lichtplan helpt om een warme gloed te creëren waardoor de kamers heel leefbaar zijn. Het focuspunt in de woonkamer is de enorme eettafel. De open haard, die in het midden zweeft is gelijk ook een roomdivider. Verder zijn het kookeiland en de gebruikte kranen natuurlijk prachtig. Genoeg te zien in dit huis.

Tuinmeubelen
Dreer, die dit droomhuis bouwde voor zijn familie, is zo gek met zijn HI-MICS materiaal dat hij nu werkt aan tuinmeubelontwerpen voor de lente van 2012.

Ook leuk om te lezen